Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
PREMIUM INGREDIENT CO.,LTD 86-0510-8699-5770 sales@premiumingredient.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - GABA: Geef stress een uitlaatklep

GABA: Geef stress een uitlaatklep

March 13, 2023

Of het in de reeks van denderend succes Japanse TV of in het echt is, kunnen wij altijd het bezige cijfer van Japanse mensen zien die of zich op hun manier haasten of hun hoofden in hun werk begraven. Het werk met hoge intensiteit en het snelle leven hebben tot Japan een wereld-beroemd en echt „spanningsland“ gemaakt. Vandaag, China, dat zich snel ontwikkelt, schijnt om knuppel van Japan de „van grote drukmacht“ over te nemen. Volgens de recentste die onderzoeksresultaten door Regus worden vrijgegeven, een wereld-beroemde leverancier van de bureauoplossing: de druk door beambten in vasteland China wordt opgelopen rangschikt in het afgelopen jaar eerst in de wereld die. In het overzicht van 16.000 beroeps in 80 landen en gebieden rond de wereld, gaven 75% van vasteland China en 55% van Hong Kong van hogere druk dan vorig jaar, respectievelijk eerst rangschikkend en vierde rekenschap, allebei waarvan zeer het globale gemiddelde overschreden. De waarde is 48%. Onder hen, zijn Shanghai en Peking bij het front van de onderzochte steden met 80% en respectievelijk 67%.

 

De zogenaamde „druk is motivatie“. Terwijl de snel ontwikkelende maatschappij druk aan mensen brengt, biedt het ook onbeperkte bedrijfsmogelijkheden voor ondernemingen. De ontwikkeling van antistressproducten heeft more and more aandacht van ondernemingen aangetrokken, en momenteel ingrediënt dat klinisch is geverifieerd en een groot aantal succesvolle ontwikkelingsgevallen in het verlichten van spanning gehad en bijwonend in het verbeteren van concentratie is ongetwijfeld GABA.

 

Waarom het geroepen „zielvitamine“ is

De Chinese naam van GABA is γ-aminobutyric die zuur, ook als aminozuur wordt bekend, dat a natuurlijk - het voorkomen niet-eiwithoudend aminozuur, wijd heden in dierlijke hersenen en natuurlijke planten in aard is. Wat betreft het menselijke lichaam, kan GABA van glutamic zuur in de hersenen onder de actie van hoogst specifieke glutamic zuurdecarboxylase worden omgezet, maar met de verhoging van leeftijd en geestelijke spanning, wordt de accumulatie van GABA meer en meer moeilijk. Hoewel de tomaten, de peren, de asperge, de pompoenen, de komkommers, de courgettes, de sinaasappelen, de groenten in het zuur, kimchi en andere groenten en vruchten en gedeeltelijk vergist voedsel GABA bevatten, is de GABA-inhoud in installaties laag. Daarom als u de functionaliteit van GABA wilt volledig ervaren, moet u 50-100mg GABA van voedingssupplementen nemen.

 

Aangezien het hoogst door de industrie wordt respecteerd, hoe regelt brengt GABA en het lichaam en de mening in evenwicht?

Het blijkt dat onder spanning op lange termijn, het menselijke lichaam autonome zenuwachtige wanorde zal veroorzaken, resulterend in symptomen zoals gebrek aan energie, depressie, geprikkeldheid, bezorgdheid, moeheid, onoplettendheid, en lage immuniteit. En GABA kan de opwinding van sympathieke zenuwen remmen; verminder de afscheiding van prikkelende substanties endorphin en dopamine, daardoor verminderend de schade van spanning aan het menselijke lichaam. Er zij op gewezen dat, in tegenstelling tot ander verfrissend voedsel, het algemene verfrissende voedsel gemakkelijk is om de zenuwen te bevorderen en de zenuwen in een opgewekte staat te houden. Het gebruik op lange termijn is niet bevorderlijk voor het saldo van het lichaam. Het mechanisme van GABA is het tegengestelde. Het kan de zenuwen kalmeren die lange tijd zijn opgewekt, de staat van bezorgdheid en spanning, gekalmeerd en de lichaamsrest effectief maken, die bevorderlijk is voor het handhaven van een gezonde staat.

 

Specifiek, is GABA een belangrijke neurotransmitter in het centrale zenuwstelsel, hoofdzakelijk heden in de hersenen en ruggemerg, en speelt een belangrijke rol in de menselijke hersenschors, het zeepaardje, de thalamus, de basispeesknopen en de kleine hersenen, en heeft een verscheidenheid van gevolgen voor het lichaam. De functie heeft een regelend effect. Ongeveer 50% van de centrale synapsen in het menselijk lichaamsgebruik GABA als zender. Wanneer de mensen ontspannen en mediteren, zullen de ingevingen α bij een cyclusfrequentie van 8-12 per seconde lopen. Op dit ogenblik, bevordert GABA het parasympathetic zenuwstelsel door golven te verhogen α die, mensenrust maken; tegelijkertijd, GABA ook over vermindert ingevingen β gaat om de activiteit van sympathieke zenuwen te verminderen, saldoemoties, en vermindert opwinding.

 

Om samen te vatten, enerzijds, brengt GABA over-excitement die van zenuwcellen in evenwicht, de lichaam en meningsrust maken, vreedzaam en, waarbij ontspannen een spanning-verlichtend effect wordt gespeeld; En vandaar dat wordt GABA genoemd „spanning-verlichtend voedsel“, „het helen voedsel“, „geestelijke vitamine“, en „neurotrophic factor“.

 

Samenvattend:

1. De alpha- golven van de experimentele groep en de controlegroep allebei stegen;

2. In de experimentele groep, werd de hoeveelheid golven β (13Hz, golven die mensen) opgewekt maken onderdrukt.

Het nemen van GABA kan niet alleen de verschijning van golven verhogen α, maar ook de verschijning van golven remmen β, zodat heeft GABA een zeer goede spanning-verlichtende functie.

 

Nota: Gepubliceerd door de Landbouw Chemische Maatschappij van Japan in 2003

 

 

Talloze succesverhalen

wegens zijn goede stabiliteit, GABA kan in algemeen voedsel zoals chocolade, bakkerijvoedsel, suikergoed, melkdrank worden verwerkt, pufte voedsel, gezondheidswijn, kruiden, drank, enz. het kan ook als functioneel ingrediënt in capsules, stevige dranken, en voedingsbars en andere dieetsupplementen worden gebruikt; en de gezondheidsproducten zoals tabletten, korrels, en mondelinge vloeistoffen zijn ook de aangewezen „nuttige plaatsen“ voor GABA. Natuurlijk, in Japan en zelfs in de wereld, zijn de functionele dranken met GABA als functionele factor nog het grootste toepassingsgebied.

 

Nemend Japan als voorbeeld, voegt het Koele Water van GABA 50mg van GABA toe. Dit product kan niet alleen water bijvullen, maar ook helpt mensen snel te kalmeren. Staat de nul-calorie formule consumenten toe om het te drinken wanneer zij werken, lezen of uitoefenen; elke die fles Scorehulp door Okura Chemical wordt geproduceerd bevat 100mg GABA. Het helen van kandidaten de dranken concentreren zich hoofdzakelijk op het consumptieberoep van het „beslissende punt want de goede rangen de normale mening“ is, benadrukkend de gevolgen van het verminderen van bloeddruk, het onderdrukken van opwinding, en het verlichten van bezorgdheid; en SONIQ door Kirin wordt gelanceerd is enkel als de betekenis in zijn merk, „Sonic + IQ = Sonic“, d.w.z., naast het aanvullen van water en de fysieke sterkte, het vult ook intelligentie die aan. Benadrukkend GABA-hulpconsumenten kalmeer en verbeter oordeel.

 

Bovendien is de Scherpe die Last van Waterman door Coca Cola wordt ontwikkeld ongetwijfeld het „sterproduct“ onder vele functionele dranken met GABA als kernmateriaal. De doelgroep dit product is beambten op de leeftijd van 30-50 wie in de „streek van de kernspanning“ zijn, en elke fles van product wordt toegevoegd met 50mg GABA. Met het beroep van „Geestelijke Zorg“, poogt het product beambten te maken duidelijker denken en scherper denken. om de lancering van deze drank aan te passen, heeft Coca Cola hard aan marketing bevordering en onderzoekexperimenten gewerkt.